was successfully added to your cart.

Waarom heb je QUINT Coin in je zak voor minimaal 6 maanden?

By 10 augustus 2018Coin analyse

Waarom heb je QUINT Coin in je zak voor minimaal 6 maanden?

Het grootste pensioenproject in Thailand dat plaats biedt aan meer dan 30.000 gepensioneerden uit Europa en de rest van de wereld. En leuke activiteiten van mensen van alle leeftijden. Tegen elke prijs. Huur, accommodatie, eten, recreatie en alle andere diensten zijn inbegrepen. Het is ingesteld om te gebruiken met dezelfde valuta. De Quintini Burgh-munt (QUINT Coin)

Indien berekend, zal het volledige project meer dan $ 1,2 miljard uitgeven en meer dan $ 800 miljoen per jaar uitgeven wanneer het project is voltooid. De service zal beschikbaar zijn in 2021.

QUINT Realm B.V. heeft een QUINt Coin Cryptocurrency gemaakt voor de uitwisseling van slechts 1,25 miljard QUINT Coin, die in vergelijking met de waarde ervan op het hele project zou moeten zijn gebaseerd. Het zou een prijsstructuur moeten hebben van 1-1,5 Euro per 1 QUINT Coin.

Op dit moment is de marktprijs bij https://exrates.me/dashboard ongeveer 0,08-0,12 Euro.

Basale projecten kunnen met succes risicovol zijn, afhankelijk van de normale bedrijfsfactoren. We zullen echter een munt kunnen vinden die structureel duidelijk en stabiel is in deze markt. Cryptocurrency Het is gevuld met muntgeld om te profiteren van verwarde overtuigingen.

Voor QUINT Coin heb je het niet vaak nodig. Maar u moet het in uw Wallet hebben voor minstens $ 1.000, terwijl de prijs lager is dan € 0,20 en u houdt het zes maanden vast voordat u overweegt het te verkopen. U zult in een risicovolle digitale asset investeren.

Maar het is een rationeel risico. En zeker de moeite waard.

Crypto Expert

Join the discussion One Comment

Leave a Reply