was successfully added to your cart.

Winkelmand

Voormalige Barclays-werknemer stapt over naar Japanse crypto-effectenbeurs

By 14 mei 2018Crypto nieuws

Voormalige Barclays-werknemer gaat werken bij de Japanse crypto-effectenbeurs omdat hij geen toekomst meer ziet in de traditionele financiële sector.

Daisuke Murayama, voorheen beursmakelaar in Barclays, zei dat hij geen financieel belang had in Bloomberg bij met verhuizing van een van Europa’s grootste bankinstellingen naar de Japanse crypto-geldmarkt, BitFlyer.

Hij zei dat de diensten en producten die worden aangeboden door traditionele financiële instellingen verouderd zijn en in de nabije toekomst overbodig zullen worden,: “Ik zie gewoon geen toekomst in het traditionele financiële systeem” liet hij weten aan Murayama.

De nieuwe vacatures in de Crypto exchanges linken niet op te houden.
De afgelopen jaren zijn grote crypto-geldbeurzen zoals Coinbase onverminderd doorgegaan in de traditionele financiële sector om managers, effectenmakelaars en andere belangrijke spelers op dit gebied aan te nemen. De exchanges proberen op een agressieve manier wereldwijd te groeien en institutionele beleggers aan te trekken.

BitFlyer, Japans toonaangevende cryptografische gelduitwisseling en ‘s werelds op drie na grootste handelsplatform, is onlangs begonnen met het verplaatsten van bankiers in de valutamarkt naar de crypto-geldindustrie, zo volgen ze het pad van Coinbase.

De oprichter en CEO van BitFlyer, Yuzo Kano, informeerde hen over de werkgelegenheid die ze uitoefenden en zei dat ze beurshandelaren en bankiers aannemen met kennis van 40 jaar, veldspecialisten en vooraf georganiseerde markten. Tegelijkertijd voegde hij toe’

“Mijn doel is om nummer één te worden in de wereld. Om dit te bereiken, moeten we harder werken. De meest gekwalificeerde mensen in dit gebied komen van de grootste banken. ”

Kano zei dat het de afgelopen maanden de vraag naar managers, financiers en bankiers is toegenomen uit de crypto-geldindustrie. Hij zei dat de reden hiervoor de druk op de crypto-werele door de financiële autoriteiten is.

Er zijn reguleringen ingevoerd voor crypto valuta in veel regio’s, zoals Zuid-Korea, de VS, Singapore, Zwitserland en Japan. Volgens Kano is het voor ervaren bankiers belangrijk om te weten hoe ze een infrastructuur moeten bouwen in een markt die nauw verbonden is met toezichthouders omdat ze samen met deze mensen hebben gewerkt. Het is erg belangrijk om te profiteren van deze ervaringen voor nieuw opgerichte crypto-geldbedrijven.

Voormalige Barclays-medewerker Daisuke Murayama heeft aangekondigd dat veel van de financiers in de banksector carrièremogelijkheden in alternatieve sectoren gaan overwegen. De grootste reden hiervoor is dat banken en traditionele financiële producten op de lange termijn hun vermogen kunnen behouden.

In de afgelopen maand hebben ze aangekondigd dat ze de crypto-geldmarkten zullen betreden met belangrijke brancheorganisaties zoals Goldman Sachs en NYSE. Met de introductie van zulke grote actoren in de financiële sector, begonnen de banken te signaleren dat ze de groeiende crypto-valuta’s zoals Bitcoin niet langer konden negeren.

Analisten zoals Razin Ashraf, managing director van een wervingsbedrijf in Japan, zeiden dat de nieuw opgerichte crypto-geld bedrijven financiële expertise nodig zullen hebben om de uitdagingen te overwinnen waarmee veel nieuwe ondergrondse ondernemers worden geconfronteerd, zoals verkoop en adoptie. Uitspraken van Ashraf:

“Crypto-geldbedrijven in de raad van bestuur; bedrijfsontwikkeling, verkoop, accountmanagement, operaties zijn nodig om de leegte op te vullen die op veel gebieden, zoals financiers, zal ontstaan. ”

Wat is de volgende stap?
Aan het begin van 2018 leed Coincheck, de grootste cryptografische uitwisseling in Japan, aan een $ 500 miljoen hackaanval. Het bedrijf zei dat dit onvermijdelijk was vanwege het gebrek aan geschoolde werknemers om voorzorgsmaatregelen te nemen op het gebied van beveiliging binnen het bedrijf.

Beleggers verwachten dat crypto-valuta in de toekomst zullen veranderen in echte activaklassen en meer ervaren mensen blijven aannemen uit de wereldwijde financiële sector.

Leave a Reply